Domaine du Clos du Palay 

Ejere: Jiaqiang (Jack) Zhang & Clovis Wines
Route de Roaix, Quartier les Crozes 84110 Seguret
Tel. ?
Direkte salg: Ja.
Mail: contact@cloviswines.com
Web: http://www.closdupalay.com/ Under konstruktion marts 2017
Web: http://www.cloviswines.com/

Palay  Clovis

Ejendommen er på 19-20 ha., hvoraf 15 er beliggende i Seguret og 5 ha. er IGP.
Domænet hed tidligere Domaine des Pialons og var indtil sommeren 2015 ejet af Eric Verdeau, som fra likviderings-status i flere år havde forsøgt at sælge ejendommen.
Den nye ejer siden sommeren 2015 er kineseren Jiaqiang (Jack) Zhang, en vinimportør fra Shanghai i et joint venture med Clovis Wines, et negociant- firma, som har specialiseret sig i salg af vine fra Sydfrakrig til det østasiatiske marked. Ejeren af Clovis Wines, Pierre Alain Morel, er directeur général for Clos du Palay. Før han i 2012 oprettede Clovis Wines var han direktør for kooperativet i Orsan i en længere årrække. Endelig har ønologen Philippe Cambie hovedansvaret for vinfremstillingen. 
Cotes du Rhone Village Seguret markedsføres under navnet Domaine du Clos du Palay mens de øvrige vine Cotes du Rhone og IGP-vine må "nøjes" med navnet Fleur du Palay.

Cotes du Rhone Village Seguret
2015: 65% Syrah, 30% Grenache og 5% Mourvedre.
En del er lagret på fade og en del i tank.

Cotes du Rhone Village Seguret Cuvée ?
2015: 50% Syrah, 40% Grenache og 10% Mourvedre. 
Lagret i nye pièces i 24 mdr.

Cotes du Rhone
2015: 60% Syrah og 40% Grenache.

Cotes du Rhone Vieilles Vignes
2015: 45% Grenache, 30% Mourvedre og 25% Syrah.

Cotes du Rhone Rosé
2015: 10% Grenache

Cotes du Rhone Blanc
2015: 80% Clairette og 20% Bourboulenc

IGP Vaucluse
2015: 60% Grenache og 40% Syrah.

IGP Vaucluse
2015: 100% Merlot. Lagret i nye pièces i 18 mdr.

IGP Vaucluse Rosé
2015: 100% Grenache

Konvertering til agriculture biologique blev pågegyndt i 2015

 

De franske nøglepersoner i joint venture projektet bag Clos du Palay


Pierre Alain Morel
Clovis Wines


Philippe Cambie
.


Grégory Chantereau
Clovis Wines



På længere sigt er det planen at og etablere en del chambre des hôtes og gîtes samt en restaurant i ejendommens hovedbygninger.  "L'objectif est de créer un site oeno-touristique haut de gamme, avec la réhabilitation des bâtiments existant en une douzaine de chambres d'hôte dont deux suites et un restaurant haut de gamme" (Jean-Pierre Morel)


Teamet på Clos du Palay 2017: Fra venstre Lionel Siboldi, Grégory Chantereau (som har boet i Kina en halv snes år, men nubor i Sydfrankrig og er eksportchef 
med ansvar for det asiatiske marked og Europa), Caroline Delmas (som arbejder sammen med Philippe Cambie på ICV Beaumes de Venise og er officel ønologisk konsulent på Clos du Palay), Philippe Cambie og Pierre Alain Morel (medejer af Clos du Palay og ejer af Clovis Wines)

Home   Home Seguret


Opdateret 08-03-2017