Domaine le Clos de Caveau  

Henri Bungener
Chemin de Caveau 84190 Vacqueyras
Tel. +33 618 154 819
Direkte salg: Alle dage 9.30 -12.30 og 14.30-19.00
Mail: domaine@closdecaveau.com
Web: http://www.closdecaveau.com/

I 1993 overtog Henri Bungener domænet efter sin far, der havde ejet ejendommen siden 1976. Før overtagelsen praktiserede Bungener i adskilliige år som psykolog i Londres
Domænet har 13 ha. vinmarker i AOC Vacqueyras, der ligger placeret omkring ejendommen, og 2 ha. Cotes du Rhone, beliggende i Violès, 
Siden 1989 har vinmarkerne været certificeret agriculture biologique, formentligt som den første ejendom i Vacqueyras.

Vine:

Vacqueyras Fruit Sauvage
2015: 60% Grenache og 40% Syrah. Lang macerationsperide.
50% lagret i trunkeret trætank. Resten i cementtank

Vacqueyras Carmin Brillant
2014: 70% Grenache and 30% Syrah. Lang macerationsperide.
50% lagret i et-årige barriques i 20 mdr.

Vacqueyras Lao Muse
60% Grenache og 40% Syrah. 
Gæring og maceration forløber over 3 mdr. og sker i åbne (i enden) barriques. 
Cuvéen lagres derefter i 12-18 mdr. på de samme (lukkede) barriques.
Cuvéen laves kun i visse årgange, men har dog været lavet regelmæssigt i senere årgange, f.eks. også i 2013-2014.
Robert Parker omtaler den som "a huge, dense, super-concentrated, monster-styled Vacqueyras"

Vacqueyras Rosé La Rosé du Clos
2015: 60% Grenache og 40% Syrah.

Cotes du Rhone Les Bateliers
2015: 70% Grenache og 30% Syrah


Henri  Bungener

Man udlejer på domænet en lejlighed med plads til 2-3 personer.


Henri Bungeners team (2017). Maître du Chai Michaël Boutin, Chef de Culture Nicolas Roussin og Assistante Hèléne Roux 

Home   Home Vacqueyras


Opdateret 10-11-2017