Domaine de l'Orviel

Adrien Debaud (Ny ejer siden 2018)
22, Mas Flavard 30350 Saint Jean de Serres
+33 960 171 335  /  +33 671 463 882
Direkte salg: Ja. - se website, det er lidt indviklet
Mail: contact@orviel.com
Web:
http://www.domainedelorviel.com

   

Jean Pierre og Andre Cabane overtog ejendommen fra deres far i 1980. Indtil 2002 afleveredes druerne til kopperativet. I 2002 byggede man nye kældre og begyndte at vinificere og aftappe vinene fra ejendommens 25 ha. vinmarker.
Late 2018 The domain was purchased by
Adrien Debaud, som forud havde været ønologisk rådgiver på domænet i 13 år.

Vine som de fremgår på website januar 2020

Duché d'Uzes
2018: Syrah, Grenache. 

Duché d'Uzes Rosé
2018: Syrah, Grenache.

Duché d'Uzes Blanc en fûts
2018: Viognier, Grenache Blanc, Roussanne. Gæret og lagret i barriques i 10 mdr

IGP Cévennes Petit Verdot
2018: 100% Petit Verdot.

IGP Cévennes Garcon
2018: Syrah, Grenache

IGP Cévennes Peyrière
2017: 100% Cabernet-Saugvignon. Lagret 12 mdr. i barriques

IGP Cévennes Légua
2017: Syrah, Merlot, Grenache, Cabernet-Sauvignon.
Lagret 20 mdr. på barriques.

IGP Cévennes Intense
2017: Petit Verdot. Lagret 12 mdr. i barriques

IGP Cévennes Rosé Garcon Gris 
2018: Cinsault og Grenache.

IGP Cévennes Rosé Clair Intense
2018: 100% Petit Verdot 

IGP Cévennes Blanc Chardonnay
2018: 100% Chardonnay

IGP Cévennes Blanc Viognier
2018: 100% Viognier

IGP Cévennes Blanc Les Troix Blanc
2018: Saugvignon, Chardonnay og Viognier.

IGP Cévennes Blanc Les Barriques Oubliées
Saugvignon, Chardonnay og Viognier. Lagret 36 mdr. på barriques.


Adrien Debaud. foto fra FB 2019

.

.

Måske vil etiketterne blive ændret af den nye ejer

Home    Home Duche Uzes

Opdateret 15-01-2020

Adrien Debaud, nouveau propriétaire de l’Orviel

At the foot of the Cévennes massif, the Domaine de l'Orviel, "old gold" in the Oc language, covers 25 hectares. Exposed on hillsides, this clay and limestone soil full of sunshine gives an exceptional terroir. Wine expert in the field for 13 years, Adrien Debaud took over from Jean-Pierre Cabane to finally make "HIS WINE". Practicing sustainable agriculture, the harvest is harvested mechanically. After destemming, the grapes are transported by gravity in order to preserve all the taste qualities of the berries.The daily collection of temperatures, tasting and the various pumping-over and shedding operations allow us an optimal quality of fermentation. allows us to vinify cuvées of whites as well as the aging of certain reds. The quality of our grapes and the impeccable hygiene of our materials allow us to limit our intake of sulphites.