Domaine
du Clos des Tourelles
Famille Perrin
Chateau de Beaucastel 84350 Courthezon
Tel. +33 490 704 100
Direkte salg: Clos des Tourelles kan smages og købes på Caveau du Gigondas.
(2012: 39€) Les Gilles kan købes i Perrins butik i Chateauneuf du
Pape.
Mail:
contact@beaucastel.com
Web:
http://www.beaucastel.com
Blog:
http://www.perrin-et-fils.com
I
2008 købte Familie Perrin domænet, der på dette tidspunkt hed
Domaine des Tourelles, af Roger
Cuillerat.
Der hører 9 ha. til ejendommen
beplantet med 80%
Grenache, 15% Syrah og 5% Mourvedre/Cinsault.
Fra disse "egne" marker laver man
Gigondas Domaine du Clos des Tourelles
2017: Grenache, Syrah.
Der foretages ikke afstilkning. Lagres på træfade i 15 mdr.
Desuden laver Perrins to cuvéer Gigondas fra lejede marker. (Teyssonnières)
Beaucastel fører opsyn med vinmarkerne, høster druerne og vinificerer
vinen.
Alle de 3 nævnte cuvéer vinificeres på Beaucastels kældre på La
Ferrière, Route de Jonquières, Orange
Gigondas La Gille
Vinen
kommer fra 10,5 ha. i AOC Gigondas som er lejet af Perrins/Beaucastel.
2017: 80% Grenache og 20% Syrah.
Vinificeres i trunkerede trætanke eller Ståltank og lagres i foudres eller barriques.
Gigondas
L'Argnée
Vielles Vignes
2016: Grenache og lidt Syrah. Mini-cuvée fra "1 Hectare de
vignes pré-phylloxériques" 100-årige stokke. Lagres 12 mdr. på 1 år gamle foudres.
Familien Perrin købte i 2009 den kendte
restaurant på/ved torvet i Gigondas, l'Oustalet.
Indtil 2009 var restauranten ejet af negociantfirmaet Gabriel
Meffre.
Med de krav, man stiller til kvalitet fra Perrins, må man gå ud
fra, at der stilles høje kvalitetskrav til Le Chef og personalet.
Man har et omfattende vinkort, og der skulle være etableret salg af
de vine, der tilbydes i restauranten
Beklageligvis anfører man ikke åbningstider på stedets website.
.
|